JARO V PLNÉM PROUDU, SPOUSTA JARNÍCH VYKRAJOVÁTEK >>> pro více info stačí kliknout zde
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.07.2020
Platební možnosti
Zprovozněna nejlepší a nejbezpečnější platební Česká brána (ThePay.cz), nebojte se použít při objednávkách. Platbu dostaneme okamžitě a uspíšíte tí... číst celé
06.07.2020
Nenašli jste, co jste chtěli ? Ozvěte se nám !
Napište nám zprávu a doplníme sortiment vykrajovátek/zápichů.  Po domluvě se Vám pokusíme zhotovit vykrajovátko na míru dle Vašich požadavků.  htt... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Doprava

 

 

On-line platby

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio banka, QR platba, Equa bank

 

 

Sociální sítě

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas 3Dvykrajovatka.cz se sídlem Sadařská 532, Zaječí, 69105, IČ 09100067 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

· 3D vykrajovátka® · Sadařská 532 · Zaječí · 69105 · +420 775 242 843 · info(at)3Dvykrajovatka.cz · IČO: 09100067 · NEJSME PLÁTCI DPH · 

Proč nakupovat u nás:
  • Možnost vrácení zboží do 14 dnů (ne produkty na míru)
  • Nové revize vykrajovátek za 1,-Kč + poštovné (NOVINKA - více info zde)
  • Pro Vás k dispozici Po-Pá 8-18 hod.
  • Rychlost dodání (2-5 dnů)
  • Vyrábíme z nejkvalitnějších materiálů
  • Vyrobeno v Česku
  • Vyřízení reklamace téměř okamžitě
  • Zabezbečena platební brána (od KB)
  • Zákaznická podpora (chat, whatsup, email, telefon)

 

 

Poštovné a balné:
  • Česká pošta od 79,- Kč
  • Zásilkovna 89,- Kč
  • osobní odběr ZDARMA
Doporučené hmoty pro vykrajovátka:

a jiné...

2020-2022 © Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz