Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
03.09.2020
Recepty jsou zpět !!!
Vážení a milí zákazníci, připravili jsme pro Vás zbrusu novou sekci receptů na pečení na našem e-shopu >>> https://www.3dvykrajovatka.cz... číst celé
20.07.2020
Platební možnosti
Zprovozněna nejlepší a nejbezpečnější platební Česká brána (ThePay.cz), nebojte se použít při objednávkách. Platbu dostaneme okamžitě a uspíšíte tí... číst celé
20.07.2020
Zrychlujeme expedici 1-2 dny !
Díky přikoupení dalšího tiskařského stroje, máme naskladněno přes 70% zboží z našeho sortimentu. Takže je velká pravděpodobnost, ze se do těch proc... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Doprava

 

 

On-line platby

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio banka, QR platba, Equa bank

 

 

Sociální sítě

 

  1. Úvod
  2. Perníkové mlsánky
Perníkové mlsánky

 

Šťavnaté kořeněné perníčky, které si zamiluje celá rodina. Na rozdíl od klasických perníčků nejsou tak suché (uvidíte až ochutnáte) díky melasy kterou jsem do těsta přidala. Co si ale dát k perníčkům za pití? Perníčky se perfektně hodí k horké perníkové čokoládě, kterou najdete také na těchto stránkách. Rozdrobené je používám i na posypání horké čokolády a k tomu samozřejmě nesmí chybět talířek perníčků, aby si bylo k čokoládě co zakousnout. Kořeněné perníčky jsou měkké už po upečení a proto je můžete upéct i na poslední chvíli.

 

SUROVINY

Na 1 plech:

  • 100g hladké mouky
  • 50g hery nebo másla
  • 40g melasy*
  • 40g třtinového cukru
  • ½ lžíce perníkového koření (4 gramy)
  • ¼ lžičky jedlé sody (2 gramy)
  • Špetka soli

*seženete v prodejnách zdravé výživy

 

Na pečení:

  • 25g cukr moučka
  • 25g cukr krupice
 

PŘÍPRAVA

  1. Hladkou mouku smíchejte s perníkovým kořením a jedlou sodou. Přidejte změklou heru a melasu.
  2. Těsto dobře promíchejte. Poté ho zabalené uložte do lednice minimálně na 2 hodiny, ale ideálně přes noc.
  3. Po uležení z těsta tvarujte objekty pomocí 3D vykrajovátek.
  4. Každou kuličku obalte nejdříve v moučkovém cukru a pak v krupicovém. Díky obalení by měli perníčky při pečení popraskat, ale ne vždycky se to povede. Také není nutné po upečení sušenky obalovat nebo sypat cukrem.
  5. Pečte na středním roštu na 175 stupňů po dobu 10-12 minut. Možná vám budou připadat měkké, ale po upečení se ještě zpevní. Déle by se určitě péct neměly.

 

Skladování: při pokojové teplotě nebo v lednici

 

A máme hotovo! Dobrou chuť!

Tým 3D vykrajovátek :-) 

· 3D vykrajovátka® · Sadařská 532 · Zaječí · 69105 · +420 775 242 843 · info(at)3Dvykrajovatka.cz · IČO: 09100067 · NEJSME PLÁTCI DPH · 

2021 © Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.