VELIKONOCE za rohem, tak mrkněte na naší nabídku vykrajovátek a zápichů
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.07.2020
Platební možnosti
Zprovozněna nejlepší a nejbezpečnější platební Česká brána (ThePay.cz), nebojte se použít při objednávkách. Platbu dostaneme okamžitě a uspíšíte tí... číst celé
06.07.2020
Nenašli jste, co jste chtěli ? Ozvěte se nám !
Napište nám zprávu a doplníme sortiment vykrajovátek/zápichů.  Po domluvě se Vám pokusíme zhotovit vykrajovátko na míru dle Vašich požadavků.  htt... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Doprava

 

 

On-line platby

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio banka, QR platba, Equa bank

 

 

Sociální sítě

  1. Úvod
  2. Perníkové mlsánky
Perníkové mlsánky

 

Šťavnaté kořeněné perníčky, které si zamiluje celá rodina. Na rozdíl od klasických perníčků nejsou tak suché (uvidíte až ochutnáte) díky melasy kterou jsem do těsta přidala. Co si ale dát k perníčkům za pití? Perníčky se perfektně hodí k horké perníkové čokoládě, kterou najdete také na těchto stránkách. Rozdrobené je používám i na posypání horké čokolády a k tomu samozřejmě nesmí chybět talířek perníčků, aby si bylo k čokoládě co zakousnout. Kořeněné perníčky jsou měkké už po upečení a proto je můžete upéct i na poslední chvíli.

 

SUROVINY

Na 1 plech:

  • 100g hladké mouky
  • 50g hery nebo másla
  • 40g melasy*
  • 40g třtinového cukru
  • ½ lžíce perníkového koření (4 gramy)
  • ¼ lžičky jedlé sody (2 gramy)
  • Špetka soli

*seženete v prodejnách zdravé výživy

 

Na pečení:

  • 25g cukr moučka
  • 25g cukr krupice
 

PŘÍPRAVA

  1. Hladkou mouku smíchejte s perníkovým kořením a jedlou sodou. Přidejte změklou heru a melasu.
  2. Těsto dobře promíchejte. Poté ho zabalené uložte do lednice minimálně na 2 hodiny, ale ideálně přes noc.
  3. Po uležení z těsta tvarujte objekty pomocí 3D vykrajovátek.
  4. Každou kuličku obalte nejdříve v moučkovém cukru a pak v krupicovém. Díky obalení by měli perníčky při pečení popraskat, ale ne vždycky se to povede. Také není nutné po upečení sušenky obalovat nebo sypat cukrem.
  5. Pečte na středním roštu na 175 stupňů po dobu 10-12 minut. Možná vám budou připadat měkké, ale po upečení se ještě zpevní. Déle by se určitě péct neměly.

 

Skladování: při pokojové teplotě nebo v lednici

 

A máme hotovo! Dobrou chuť!

Tým 3D vykrajovátek :-) 

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

· 3D vykrajovátka® · Sadařská 532 · Zaječí · 69105 · +420 775 242 843 · info(at)3Dvykrajovatka.cz · IČO: 09100067 · NEJSME PLÁTCI DPH · 

Proč nakupovat u nás:
  • Možnost vrácení zboží do 14 dnů (ne produkty na míru)
  • Nové revize vykrajovátek za 1,-Kč + poštovné (NOVINKA - více info zde)
  • Pro Vás k dispozici Po-Pá 8-18 hod.
  • Rychlost dodání (2-5 dnů)
  • Vyrábíme z nejkvalitnějších materiálů
  • Vyrobeno v Česku
  • Vyřízení reklamace téměř okamžitě
  • Zabezbečena platební brána (od KB)
  • Zákaznická podpora (chat, whatsup, email, telefon)

 

 

Poštovné a balné:
  • Česká pošta od 89,- Kč
  • Zásilkovna 89,- Kč
  • osobní odběr ZDARMA
Doporučené hmoty pro vykrajovátka:

a jiné...

2020-2023 © Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz